1hs_dsc_5741.jpg

VALOKUVAUKSEN BISNESILTA, NÄIN MYYT ENTISTÄ PAREMMIN – 8.5.2019 17-21 Espoo

Jos joku on ryssinyt enemmän kuin minä, niin käsi ylös! Tämän takia olen juuri oikea ihminen kertomaan siitä, kuin yritys saadaan toimimaan media-alalla. Olen tippunut kanveesiin useamman kerran, mutta aina noussut ylös. Se tunne, kun yhdessä yössä menettää 100 000 euroa liikevaihdosta. Siitä puhutaan ja siitä, miten asiat korjataan.

Kurssilla käydään läpi ihan yrittämisen perusperiaatteita, mutta syvennytään siihen, kuinka valokuva- tai mediamaailma toimii. Mitkä ovat hintatasot ja kuinka pystyt hilaamaan hintoja ylös. Iltalehden kuvapäällikkyys vuosina 2003-2008 toimi erinomaisena kouluna siihen, miten freelancerina on hyvä toimia. Näki asiat sieltä pöydän toiselta puolelta. Tämän jälkeen pari toimituspäällikkyyttä ja päätoimittajuutta pienemmissä lehdissä antoivat hyvän kokonaiskuvan markkinoista.

Kurssi järjestetään Espoon keskustassa sijaitsevalla studiollamme keskiviikkona 8.5.2019 kello 17-21. Mukaan tarvitset vain vastaanottavaisen ja uteliaan mielen, sekä välineen muistiinpanoja varten.