Taitoluistelu_valokuvaus_studio

NÄIN KÄSITTELET KUVASI HELPOSTI JA TEHOKKAASTI -valokuvauskurssi – 7.5.2019 17-21 Espoo

Oletko miettinyt, että miten ihmeessä toisten kuvat näyttävä niin hyviltä, mutta omat kuvat menettävät otteensa, vaikka kamerassa ne näyttävät todella hyviltä? Joku toinen on ottanut lähes omaasi vastaavan kuvan, mutta lopputulos paperilla tai digitaalisessa maailmassa on aivan toinen.

Kuvankäsittely on tärkeä prosessi ja sitä on tehty aikojen alusta. On erittäin tärkeä tietää, kuinka kuvaa tuunataan, muttei kuitenkaan mennä siinä yli. Tällä kurssilla käsitellään juuri tätä tematiikkaa ja opetellaan sellaiset perustaidot, että saat kuvistasi huomattavasti enemmän irti. Kuvankäsittelyn ei tarvitse olla hankalaa, sillä pienillä perusasioilla saadaan merkittäviä tuloksia aikaan.

Kurssi sopii erityisesti niille, jotka ovat vasta matkalla kuvankäsittelyn pariin. Haluat oppia minkälaisilla työkaluilla kuvia käsitellään ja miten se tapahtuu. Mitkä ovat parhaimmat ohjelmat kuvien käsittelyyn ja miten asiat tietoteknisesti järjestetään. Olet halukas tekemään sen pienen stepin suuntaan, joka muuttaa kuvallisen ilmaisusi täysin.

Kurssi järjestetään Espoon keskustassa sijaitsevalla studiollamme tiistaina 7.5.2019 kello 17-21. Mukaan on hyvä ottaa oma tietokone ja kamera, mutta ne eivät kuitenkaan ole välttämättömiä.

Kurssin pitää allekirjoittanut eli Vesa Koivunen, jolla on yli 20 vuoden kokemus valokuvaamisesta ja hän on työskennellyt valtaosan ajasta päivittäisen median maailmassa, jossa kiire on kova. Lätkämatsi loppuu kello 21.00, jonka jälkeen seulotaan tuhansia kuvia, joista valitaan muutama lehteen meneväksi. Aikaa on puoli tuntia, joten tekniikan pitää olla hallussa.