FB_HS_VK1_8601.JPG

ISO ASKEL PAREMPIIN KUVIIN -valokuvauskurssi – 27.4.2019 10-17 Espoo

Valokuvaaminen on maailman mahtavin harrastus, josta monelle voi tulla ammatti tai ainakin kameraa käytetään osana työtehtävää. On tähtäimesi missä tahansa, omien taitojen kehittäminen kannattaa aina. Tämä kurssi sopii sinulle, jos olet jo sinut kamerasi kanssa, ja haluat ottaa sen merkittävän askeleen eteenpäin, jotta saat juuri sellaisia kuvia, jollaisia pään sisälläsi maalailet. Olet valmis hyppäämään automatiikan maailmasta pois ja ottamaan vahvan otteen ratista. Et halua olla matkustaja, vaan kuljettaja.

Vesa Koivunen on monenlaisissa liemissä keitetty valokuvaaja, joka on äärimmäisen teknisorientoitunut kaveri. Hän on kuvannut urheilua ja toiminnallisia henkilökuvia toistakymmentä vuotta Helsingin Sanomiin, mutta sen lisäksi kuvia on julkaistu lähes kaikissa merkittävissä julkaisuissa. Ennen urheilukuvaajan uraa hän toimi Iltalehden kuvapäällikkönä lähes viisi vuotta, josta sai hyvän koulutuksen valokuvamaailman bisnespuoleen.

Kurssilla käydään hyvin tarkasti läpi valokuvaamisen tärkeimmät kulmakivet. Tekniikka ei ole vaikeaa, mutta se pitää hallita. Kun nämä asiat ovat kunnossa, pystyt toteuttamaan visiosi ilman turhaa hikoilua.

Kurssi sopii erinomaisesti varsinkin niille, jotka haluat hyötyä kamerasta ammatillisesti. On se sitten tuotteiden kuvaamista tai blogien päivittämistä, löydät niihin varmasti lisäpotkua. Tämän kurssin suorittaneet pääsevät myös osallistumaan kursseihin, jotka järjestetään oikeissa keikkaolosuhteissa mallien kanssa.

Kurssi järjestetään 27.4.2019 kello 10-17 Espoon keskustassa, joka on oikeasti keskusta, vaikkei siltä näytäkään. Kurssi pidetään Vesa Koivusen studiolla, jossa on myös mahdollista tutustua uusimpiin laitteisiin ja jopa hankkia niitä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Vesa Koivunen Urheilukuvaus -kirja ja tuotepalkinto.