1vk_20101031_lehikoinen_22.jpg

1-Day Workshop – action-valokuvaus haltuun päivässä

August 24, 2019 9am

Kiinnostaako sinua action-kuvaus? Haluat ikuistaa upeita kuvia urheilukisoista tai järjestää omia kuvausessioita action-hengessä? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia kaikki tärkeimmät asiat yhden päivän aikana.

Lauantaina 24.8.2019 järjestettävässä, päivän mittaisessa työpajassa käydään läpi kaikki action-kuvaamisen pääteemat aina kaukolaukaistavista remotekameroista salamakuvaamiseen. Ensimmäiset tunnit vietetään Espoon keskustan studiollamme ja silloin käsitellään teoriaa, kalustoa, kuvaamistilanteen dynamiikkaa ja sitä, mitä ollaan tekemässä. Tämän jälkeen siirrytään kuvaamaan huippuluokan maastopyöräilijää Espoon keskuspuistoon, jossa todella vaativat ja kuvaukselliset olosuhteet. Jokainen kurssilainen pääsee kuvaamaan ja saa henkilökohtaisia neuvoja koko kuvaussession ajan.

Kuvauksen aikana käymme läpi action-kuvaamista, mutta myös toista tärkeää seikkaa eli kohteen ohjaamista.

Kuvauksen jälkeen paketoimme päivän palautesession muodossa.

1-Day Workshop sopii sinulle, jos olet esimerkiksi:

• Urheilukuvauksen harrastaja

• Valokuvaaja, joka haluaa kehittää action-kuvausosaamistaan

• Halukas kuvaamaan perheenjäsenten harrastuksia, muttei oikein tiedä miten

1-Day Workshopin sisältö

9:00 – 11:00 Kuvaukseen valmistautuminen, kaluston pakkaus ja valinta. Action-kuvauksen tematiikka, kuinka kuvataan, minkälaisilla asetuksilla kuvataan, remotekameroiden käyttö, miten kohdetta ohjataan ja minkälaiset kuvauspaikat ovat parhaita. Kuvauksen aikana toimiminen.

11:00 – 12:00 Lounastauko.

12:00 – 17:00 Maastopyöräilyn kuvaamista.

17:00 – 18:00 Päivän purku.

Kurssin hinta: 150 euroa (alv 0%)

Kurssin aikana on jo totuttuun tyliin kovia tarjouksia eri valmistajien kameratarvikkeista. Samalla on mahdollisuus testata urheilukuvaukseen sopivia kameroita ja objektiiveja.

Seuraavana päivänä on mahdollisuus osallistua kuvankäsittelykurssille, jossa käydään maastopyöräkuvauksen saldosi läpi ja perehdytään kuvankäsittelyyn. Tämän kolmetuntisen (12-15) aikana on mahdollisuus saada suoraa henkilökohtaista palautetta kuvista ja oppia ottamaan niistä kaikki irti kuvankäsittelyn muodossa.

Lisäosana kuvankäsittelykurssi maksaa: 50 euroa (alv 0%)