Henri Ojala

July 14, 2020 3pm

Nyt on hyvä mahdollisuus päivittää action-kuvausosaamista. Yli 20 vuotta urheilukuvaajana toiminut Vesa Koivunen järjestää MTB-kuvaussession ja workshopin, jossa mallina/kuskina motocrossin Suomen mestari Jukka Pirinen.

more
Valokuvaus_työpaja_MTB_1922.jpg

August 25, 2019

Taas mentiin korkealla ja kovaa, kun kokoonnuttiin meidän studiolle Espooseen action-kuvaamisen työpajan merkeissä. Mahtava päivä, jonka aikana saatiin huippuhienoja kuvia ja opittiin paljon tekemisen tasosta. Tekninen piiperrys jäi taka-alalle, sillä nyt marssittiin kuvausasenteen ehdoilla.

more
1vk_20101031_lehikoinen_22.jpg

August 24, 2019 9am

Kiinnostaako sinua action-kuvaus? Haluat ikuistaa upeita kuvia urheilukisoista tai järjestää omia kuvausessioita action-hengessä? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia kaikki tärkeimmät asiat yhden päivän aikana.

Lauantaina 24.8.2019 järjestettävässä, päivän mittaisessa työpajassa käydään läpi kaikki action-kuvaamisen pääteemat aina kaukolaukaistavista remotekameroista salamakuvaamiseen. Ensimmäiset tunnit vietetään Espoon...

more
FB_HS_VK1_8601.JPG

Valokuvaaminen on maailman mahtavin harrastus, josta monelle voi tulla ammatti tai ainakin kameraa käytetään osana työtehtävää. On tähtäimesi missä tahansa, omien taitojen kehittäminen kannattaa aina. Tämä kurssi sopii sinulle, jos olet jo sinut kamerasi kanssa, ja haluat ottaa sen merkittävän askeleen eteenpäin, jotta saat juuri sellaisia kuvia, jollaisia pään sisälläsi maalailet. Olet valmis hyppäämään automatiikan...

more
Taitoluistelu_valokuvaus_studio

Oletko miettinyt, että miten ihmeessä toisten kuvat näyttävä niin hyviltä, mutta omat kuvat menettävät otteensa, vaikka kamerassa ne näyttävät todella hyviltä? Joku toinen on ottanut lähes omaasi vastaavan kuvan, mutta lopputulos paperilla tai digitaalisessa maailmassa on aivan toinen.

Kuvankäsittely on tärkeä prosessi ja sitä on tehty aikojen alusta. On erittäin tärkeä tietää, kuinka kuvaa tuunataan, muttei kuitenkaan...

more
1hs_dsc_5741.jpg

Jos joku on ryssinyt enemmän kuin minä, niin käsi ylös! Tämän takia olen juuri oikea ihminen kertomaan siitä, kuin yritys saadaan toimimaan media-alalla. Olen tippunut kanveesiin useamman kerran, mutta aina noussut ylös. Se tunne, kun yhdessä yössä menettää 100 000 euroa liikevaihdosta. Siitä puhutaan ja siitä, miten asiat korjataan.

Kurssilla käydään läpi ihan yrittämisen perusperiaatteita, mutta syvennytään siihen,...

more
Valokuvaus_Tapio

Moniosaaminen on nykyajan juttu, mutta siinä riittää haastetta. Miten yhdistää erilaiset työt ja työskentelytavat? Monesti asia koetaan uhkana, mutta se voi olla myös suuri mahdollisuus. Kun asiat palastelee oikein, homma sujuu ilman suurempaa hikoilua.

Töiden ja toimenkuvien yhdistäminen on tuttua. Olen useaan kertaan tehnyt samalta keikalta jutun, kuvat, videon ja vielä taittanut koko roskan. Se vaatii tietynlaista...

more