3_photo-2.jpg

Vesa Koivunen on toiminnallisen kuvaamisen ykkösnimi Suomessa, joka kuvaa niin mediaan kuin yrityksillekin. Koivusen kuvat ovat monille tuttuja Helsingin Sanomien urheilusivuilta, joita komistavat kuvat niin jääkiekkomaalin sisältä kuin koripallokorin päältäkin.

Koivunen on Nikon Ambassador, mikä tarkoittaa sitä, että yritys luottaa hänen näkemyksiinsä kamerateollisuudessa. Koivusen tavaramerkkinä ovat teknisesti pikkutarkat kuvat, joita valaistaan hyvin usein suurella määrällä valoja.

Koivunen asuu Espoossa yhdessä valokuvaajavaimonsa Heidi Koivusen kanssa ja heillä on kaksi alaikäistä lasta.

Toimeksiantoja Koivunen hoitaa niin kotimaassa kuin ulkomailla ja on kuvannut 2000-luvun taitteesta alkaneen uransa aikana useita arvokilpailuja MM-kisoista olympialaisiin.

Koivunen tunnetaan myös monipuolisesta osaamisestaan, sillä valokuvaamisen lisäksi hän myös kirjoittaa juttuja. Juttu+kuvat -paketteja on julkaistu Helsingin Sanomissa, Iltalehdessä, Vauhdin Maailmassa ja monissa muissa julkaisuissa. Hän tekee myös yritysviestintää.

TV-työhön Koivunen on kouluttautunut jo vuosituhannen alussa ja tekee uutisjutussa toimittajan, kuvaajan ja leikkaajan työn.

Koivusella on myös vankka kokemus lehtien tuottamisesta. Hän on ollut moottoripyörälehdissä päätoimittajana ja toimituspäällikkönä. Näissä tehtävissä hän on hoitanut lehden organisoimisen lisäksi toimittajan, valokuvaajan ja taittajan rooleja. Koko paketti samasta osoitteesta.

Miksi juuri Koivunen?

Koivusen valintaan keikalle on monta syytä. Hän on erittäin kokenut ja kovissa koitoksissa kouliintunut kuvaaja, jolla on äärimmäinen varmuus kuvien perille toimittamisessa.

Toiminnallisessa kuvaamissa käytössä on paras mahdollinen kalusto, jota Koivunen käyttää maksimaalisesti hyväkseen. Hän on käyttänyt jo vuosia kaukolaukaistavia kameroita jääkiekkomaalien sisällä ja ripustanut laitteita mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.

Urheilukuvaajana hän ymmärtää toiminnan kuvaamisen ja sen takia sopii mitä parhaiten myös mainoskuvauksiin ja nopeisiin tilanteisiin.

Yhteistyö Nikonin kanssa takaa parhaimmat välineet, mitä tällä hetkellä on tarjolla.