Rotolight_test 1.jpg

Tämä jos joku tekee ihmisestä paremman!

Jälleen kerran olen sortunut siihen perisyntiin, että aloitan blogin ja sitten en kiireen keskellä ehdi sitä päivittämään. Asiat ovat menneet kuitenkin eteenpäin ja käynnistimme yhden jutun, joka todellakin tekee ihmisestä paremman.

Valokuvaus 3.jpg

Olen ollut järjettömän onnekas monessakin eri asiassa. Ensinnäkin olen saanut toimia urheilukuvauksen maailmassa jo yli kaksikymmentä vuotta, mutta vieläkin onnekkaampi olen siihen johtaneiden syiden takia. Heti urani alkumetreiltä pääsin huomattavasti itseäni viisaampien ja taitavampien kuvaajien joukkoon. Sain imettyä tietoa mielin määrin ja se johdatti uraani eteenpäin.

Kun lopulta pääsin Iltalehteen kuvapäälliköksi, otin tavaksi järjestää erilaisia kokoontumisajoja kuvaajien kesken. Siitä oli ainakin minulle hyötyä. Myöhemmin, kun ura vei enemmän kansainvälisille pelikentille, verkostoiduin ulkomaalaisten kuvaajien kanssa ja voi pojat, että kehitystä tapahtui. En olisi ikinä saanut tehtyä asioita joita olen tehnyt, ilman näitä huippukovia ammattilaisia ympäri maailman.

Tämän takia olen iloinen, että nyt kun on aikaa, saamme järjestettyä kuvaajagaiffareiden kahvihetkiä. Jokaisella tapahtumalla on teemansa ja nyt keskiviikkona mennään Ledit lavalla -teemalla. Vaikka aiheena ovat valot ja valaisu, niin sana on vapaa. Mukana on tosi ammattilaisia, mutta myös harrastajia. Uskon, että keskustelua syntyy.

Valokuvaus 3.jpg

Mikäli tällainen toiminta kiinnostaa, niin minulle voi aina laittaa viestiä sähköpostilla, tekstiviestillä, sosiaalisen median yksityisviesteillä tai vaikka savumerkeillä. Voi ilmoittautua mukaan tai sitten ehdottaa illan teemaa.

Näiden lisäksi kuvauskursseja on 17-18.7, 20-21.7, 27-28.7 ja 17-18.8. Aiheina urheilukuvaus tai paremminkin toiminnallinen kuvaaminen. Ensimmäinen päivä on valmistautumista ja tekniikan hiomista, toinen päivä kuvaamista. Lajeina motocross, enduro ja maastopyöräily. Yksi laji per kurssi.

Kursseista tulee tänne sivuille lisää infoa vielä tämän viikon aikana, mutta jos kiinnostaa, niin laittakaa viestiä sähköpostilla tilausätvesakoivunenpistefi. Kahden päivän kurssin hinta on 200€+alv24%