Valokuvaus 3.jpg

Onko Mikkeliin menijöitä – nyt olisi lähes ilmainen työpaja tarjolla!

Koko sen ajan, kun olen kuvauskursseja sekä työpajoja järjestänyt, on valitettu pääkaupunkipainotteisuudesta. Nyt asiaan on tehty muutos ja pääsen puhumaan suurimmasta rakkaudestani eli valokuvaamisesta Mikkeliin. Aiheena action- ja lifestyle -kuvaaminen Rotolight ledejä hyödyntäen.

Viime viikonlopun action-kuvauskurssista jäi niin hyvä fiilis, etten malta odottaa ensi viikonlopun Mikkelin reissua. On todella mukava päästä keskustelemaan kuvaajien kanssa erilaisista tekniikoista ja lähestymistavoista.

Olin alkuun aivan järjettömän skeptinen LED-valoja kohtaan, mutta nyt kun olen niiden kanssa touhunnut koko kesän, en voisi olla innostuneempi asiasta. LED-valot antavat kokonaan uuden näkökulman kuvaamiseen. Jo kuvauspaikkoja ja aikoja miettiessä ryhtyy ajattelemaan eri tavalla. Ehkä voisi sanoa luovammin.

Rotolight_Workshop_kameraliikefi_2.jpg

On uskomatonta kuinka helppoa niiden kanssa toimiminen on, ja kun yhteen settiin kuuluu enemmän valoja, vain taivas on kattona. Käytin LED-valoja jopa enduron kuvaamiseen päiväsaikaan.

Mikkelissä teemme käytännön demoja siitä miten näillä laitteilla valaistaan helposti. Saat varmasti hyviä ajatuksia erilaisista setupeista, vaikket edes kuvaisi tällaisilla valoilla. Ja mikä parasta, kurssi ei ole hinnalla pilattu. Käytännössä tulet syömään lounaan ja maksat siitä. Äärimmäisen päräyttävää!

Neljän tunnin aikana pääsemme syventymään lifestyle-kuvauksen saloihin ja erilaisiin tekniikkoihin, mitä tulee valaisuun, mallin ohjaamiseen ja kameratekniikkaan.

Ennen kaikkea päivästä tulee varmasti hauska!