KTM_JTU_5911A.JPG

No nyt on pullukalla kivaa!

No nyt ollaan taas jännän äärellä! On meinaan niin, että jos joku on kivaa, niin se on tosi kivaa. Okei, reissuhommat ovat tipotiessään, mutta hyvä puoli siinä on se, että nyt päästään taas järjestämään kuvauskursseja. Niitä on ollut aina todella nasta tehdä, sillä samalla kun opettaa, niin oppii itse. Kenties meikäläisestäkin voi vielä tulla jotain!

Ensimmäinen kurssi on lyöty tuonne jo valmiiksi päivämäärineen. Eikä siinä vielä kaikki. Nyt pistetään kursseja vireille ja jos saadaan se 4-5 tyyppiä kasaan, niin homma rokkaa. Kymmenen on sitten maksimimäärä. Muutama pidempi lauantain kurssi on tiedossa ja sitten yritetään saada sellaisia lyhyempiä iltasessioita aikaan. Aiheina tietenkin valokuvauksen perusteet ja siitä sitten eteenpäin, mutta myös kuvankäsittelyä, työnkulkua, videohommaa, valaisua ja tietenkin sitä bisnespuolta. Kaikenlaista on luvassa.

Tulollaan on myös erilaisia kursseja lokaatiossa ja sitten muutamia yhteistyökuvioita. Kaikkea kivaa ja oikein isosti. Tämä heppu on ihan fiiliksillä ja tuossa videolla käydään asioita läpi. Saa laittaa viestiä, jos jotain toiveita löytyy.

Ja sitten tietenkin tutustumaan kurssiin ja ilmoittautumaan!