Screenshot 2019-04-09 at 15.23.08.png

Lehtikuvaajan unelmasetti – LED -valoilla arki helpoksi

Valokuvaajalla pitää olla kameralaukkuja ja valoja. Tietenkin myös kameroita, mutta kaikki härpäkkeet tekevät elämän kivaksi. Nyt löytyi ainakin minulle sellainen setti, että hymy on korvissa. Olen nimittäin testannut kaikenlaisia valoja, mutta aina jokin asia on tökkinyt.

Rotolightin pienien valojen setti on kuitenkin jotain ihan muuta. Pakettiin kuuluu kolme valoa, niihin virtapiuhat ja jalustat. Lisäksi löytyy kaikenlaista kiinnikettä ja värigeelejä. Jatkuvan valon lisäksi tuikuista löytyy salamaominaisuus, ja mikä parasta, siinä on aina yhden aukon ero jatkuvaan valoon, joten valotuksen säätäminen on aika helppoa.

Okei, viedään hehkutukselta sen verran pohjaa, että en ole näillä vielä kuvannut kuin yhden keikan. Videota tehdessä en ainuttakaan, eli tässä on nyt kyse alkutunnelmista. Minuun nämä kuitenkin tekivät aika vahvan vaikutuksen, sillä niitä on helppo kantaa mukana ja tehoa riittää sen verran, että tuollainen peruskeikka hotellin aulassa tai yrityksen tiloissa rokkaa oikein mainiosti.

Palaan aiheeseen heti, kun pääsen niillä kuvaamaan lisää.

Pieenen pieeeeni video löytyy:

https://youtu.be/mzxo9eV5opE

Valoista lisää valmistajan sivuilta:

https://www.rotolight.com/product/neo2-explorer-kit/