5943D5DE-D2C1-4513-941D-353E1AAA8566.PNG

Kuvaajien kahvihetki saa jatkoa – torstaina 11.7 mennään taas!

Kuvaajien kahvihetki sai sen verran hyvän vastaanoton, että seuraava päätettiin järjestää pikimmiten. Aiheena tällä kertaa on tehokas kuvaus ja editointi.

Historian ensimmäisessä Koivunen Photographyn kuvaajien kahvihetkessä mentiin LED-valojen tiimoilla, mutta nyt aiheena on tehokas tuotanto. Kuinka kuvataan videota ja stilliä samaan aikaan, ja kuinka saadaan tehtyä editointi nopealla vauhdilla.

Edelleen tilaisuus säilyttää rennon otteensa eli juomme kahvia ja rupattelemme kuva-asioista, tai kuten viimeksi, laskettelusta, mokailusta ja alkoholin käytöstä. Pääasia, että mukavaa on ja tapaamme kaikki uusia ja tuttujakin ihmisiä.

Kahvihetki järjestetään Espoon studiollamme torstaina 11.7.2019 kello 17.00 alkaen. Saapumisohjeet studiollemme saat, kun olet ilmoittautunut ja mahtunut mukaan. Joudumme hiukan rajaamaan osallistujamäärää mikäli halukkaita on paljon, sillä tilat ovat rajalliset.

Mukaan ei tarvita omaa kameraa tai mitään siihen liittyvää, mutta jos haluaa härpäkkeitä mukaan ottaa, niin toki se on täysin mahdollista. Saatamme ottaa kuvia tai sitten emme. Kukin tallaa siis tyylillään.

Kahvittelu on vapaa aivan kaikille, eikä se maksa mitään. Talo tarjoaa kahvit ja jos budjetti sallii, niin keksit myös.