Blog_kaffe 4.jpg

Kuvaajien kahvihetki käynnistettiin iloisissa merkeissä: ”Näitä tarvitaan ehdottomasti lisää!”

Historian ensimmäinen kuvaajien kahvihetki järjestettiin meidän studiollamme ja fiilis oli erittäin hyvä. Kun joukko saman henkisiä ihmisiä saatetaan yhteen, on meno letkeää, mutta samalla saadaan omaa tietotaitoa edistettyä. Se äärimmäisen mukavaa. ”Näitä tarvitaan ehdottomasti lisää”, kiteytti yksi mukana ollut, eikä asiaa oikeastaan paremmin voi ilmaista.

Aikanaan ollessani Iltalehdessä kuvapäällikkönä ryhdyimme pitämään tällaisia vapaamuotoisia illanistujaisia, joissa oli kuitenkin aina joku selkeä teema. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, jalkautimme saman käytännön ja kokoonnuimme studiollemme Espooseen. Agendana olivat Rotolightin ledivalot, mutta pitkäksi venynyt ilta piti sisällään paljon hauskoja, mutta myös informatiivisia hetkiä.

Blog_kaffe 3.jpg
Blog_kaffe 1.jpg
Blog_kaffe 2.jpg

Kuvasimme paljon ja pähkimme kaikenlaisia työhömme liittyviä asioita. Mahtavinta oli se, että mukana oli todellisia konkarikuvaajia ja harrastajakuvaajia. Tällainen porukka synnytti todella mielenkiintoisia keskusteluita.

Jos jokin on varmaan, niin se on aivan varmaa ja se on nyt se, että näitä tulemme järjestämään lisää. Ainakin itse kaipaan tällaista hauskanpitoa ja muu osallistujajoukko tuntui olevan samaa mieltä. Veikkaanpa, että seuraava tilaisuus on jo ihan lähitulevaisuudessa.

Jos tällainen homma kiinnostaa, niin kannatta liittyä meililistalle, jossa informoidaan näistäkin asioista. Se on myös foorumi, jossa saattaa aina silloin tällöin tulla varsin erikoisia tarjouksia.