3_photo-2.jpg

Vesa Koivunen on urheilukuvauksen ykkösnimi Suomessa, joka kuvaa niin lehtiin kuin mainoksiin. Koivusen kuvat ovat monille tuttuja Helsingin Sanomien urheilusivuilta, joita komistavat kuvat niin jääkiekkomaalin sisältä kuin koripallokorin päältäkin.

Koivunen on Nikon Ambassador ja tekee vahvaa yhteistyötä Broncolorin kanssa. Hänen tavaramerkkinään ovat teknisesti pikkutarkat kuvat, joita valaistaan hyvin usein suurella määrällä valoja.

Koivunen asuu Espoossa yhdessä valokuvaajavaimonsa Heidi Koivusen kanssa ja heillä on kaksi alaikäistä lasta.

Toimeksiantoja hän hoitaa niin kotimaassa kuin ulkomailla ja on kuvannut 2000-luvun taitteesta alkaneen uransa aikana useita arvokilpailuja MM-kisoista olympialaisiin.

Koivunen tunnetaan myös monipuolisesta osaamisestaan, sillä valokuvaamisen lisäksi hän myös kirjoittaa juttuja.

TV-työhön Koivunen on kouluttautunut jo vuosituhannen alussa ja tekee uutisjutussa toimittajan, kuvaajan ja leikkaajan työn.

  • Miksi juuri Koivunen?
  • Koivusen valintaan keikalle on monta syytä. Hän on erittäin kokenut ja kovissa koitoksissa kouliintunut kuvaaja, jolla on äärimmäinen varmuus kuvien perille toimittamisessa.
  • Toiminnallisessa kuvaamissa käytössä on paras mahdollinen kalusto, jota Koivunen käyttää maksimaalisesti hyväkseen. Hän on käyttänyt jo vuosia kaukolaukaistavia kameroita jääkiekkomaalien sisällä ja ripustanut laitteita mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.
  • Urheilukuvaajana hän ymmärtää toiminnan kuvaamisen ja sen takia sopii mitä parhaiten myös mainoskuvauksiin ja nopeisiin tilanteisiin.
  • Yhteistyö Nikonin ja Broncolorin kanssa takaa parhaimmat välineet, mitä tällä hetkellä on tarjolla.